2009 m. gruodžio 24 d., ketvirtadienis

Biuro kėdės

Biuro kėdės. Sveikata ir judėjimas.

Šiuolaikinė kėdė - būtina kiekvieno biuro sudedamoji dalis. Kiekvienais metais pasirodo daugybė naujų biuro kedžių modelių.
tai ir mados vaikymasis - dizaino pasikeitimai, ir naujų technologijų atsiradimas, pagerinančių sėdėjima kėdėse. Būtent kėdės patogumas tampa pagrindiniu reikalavimu renkantis naują biuro kėdę.
Tai gana sudėtingas pasirinkimas, nes visų pirma kėdė turi būti patogi, ergonomiska, o iš kitos pusės ji neturi išsiskirti iš bendro biuro dizaino.
Raumenų skausmai kaulų skausmai tampa viena iš pagrindinių biuro darbuotojų problemų. Kėdės pasirinkimui reikia skirti itin didelį dėmesį. Ergonomiška kėdė padės išvengti visų šių problemų ir jaustis darbe patogiai. Juk gera savijauta darbe tai viena iš produktyvaus darbo sudedamūjų dalių. Kėdė turi buti tokia, kad žmogus ne tik patogiai sėdėtu, bet ir jaustusi žvalus, darbingas. Ideali kėdė stimuliuoja žmogaus kūna, neleidžia jam apsnūsti.
Nuo modernios ergonomiškos kėdės pasirinkimo priklausys ne tik biuro darbuotoju sveikata, noras dirbti, savijauta, bet ir bendras ofiso vaizdas.
Rinkitės tik patikimas, ergonomiskas, modernias kėdės ir Jums neteks gailėtis.




Ergonomiška kėdė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą